comunisti-russi Cu o săptămînă în urmă, împreună cu alţi trei sportivi din selecţionata Moldovei de Taekwon-Do, ne-am întors de la campionatul Mondial de Taekwon-Do din Malaezia.
Aflîndu-ne acolo, am descoperit lucruri foarte interesante despre această ţară.
Cu cîteva zeci de ani în urmă, “boala” roşie a comunismului le afecta şi lor foarte grav ţara. Dar astăzi nu mai este aşa. Partidul Comuniştilor din Malaezia a fost scos înafara legii şi socotit egal cu orice organizaţie de terorişti. Te-ai gîndi, ce are comunismul cu terorismul ?! Însă  privind în istorie îţi dai seama că comuniştii au omorît mult mai mulţi oameni decît toţi teroriştii care au existat pînă în prezent. Acest cult al comunizmului, a fost şi este cel mai mare duşman al creştinismului. Comuniştii au persecutat creştinii din ţara noastră aşa cum n-a mai făcut-o nimeni niciodată. Şi după toate acestea, preşedintele noastru Vladimir Voronim, a mai avut curajul să spună că Domnul Isus Hristos a fost primul comunist din istorie… Dar vara aceasta comuniştii au început să persecuteze şi să intimideze  din nou pe Acela pe care L-au numit  “comunist”. Au scos legea cu privire la interzicerea taberelor creştine, umblînd acum prin ţară şi qînchizînd orice tabără unde copii studiază Cuvîntul Lui Dumnezeu.  Pe de altă parte, oamenii din ţara noastră, au repetat în nenumărate rînduri că: “Comuniştii de azi, nu mai sunt cei de altă dată”. Chiar aşa să fie? Oare ce se întîmplă astăzi sub ochii noştri nu este o dovadă că lupul blana îşi schima dar năravul ba? Oare toată minciuna şi laşitatea comuniştilor din aceşti 8 ani de guvernare n-a demonstrat că ei au rămas cu aceleaşi ideologii şi defapt nu s-au schimbat? Oarte toţi acei tineri morţi şi hărţuiţi la 7 aprilie pe nedrept nu este o confirmare că comuniştii sunt mai răi decît teroriştii şi că defapt ei au fost şi rămîn aceiaşi?
De aceea dau toată dreptatea guvernului ţării Malaziene şi sunt deplin deacord că comuniştii sung egali cu teroriştii. Ba chiar mai răi… Unica diferenţă pe care o găsesc între terorişti şi comunişti, este că primii recunosc orice act terorist pe care îl fac, însă comuniştii nu. Cei din urmă, ei organizează ucideri în masă(şi 7 Aprile este o dovadă), dar dau la toate acestea o altă înfăţişare a lucrurilor. Teroriştii îşi recunosc vina, comuniştii o aruncă asupra altora.
Văzînd toate acestea, te gîndeşti oare cine sunt mai răi? Comuniştii sau teroriştii?
De aceea dragul meu, fii atent pentru cine îţi vei da votul pe 29 Iulie.
Votul tău contează!

Anunțuri