Dimineaţă, postul de televiziune Moldova 1,  transmitea în direct cum şeful statului în exerciţiu, Vladimir Voronin participă la slujba Bisericească închinată sărbătorii înălţării Domnului Isus la cer. Dacă nu ai fi ştiut nimic despre situaţia din ţară şi cine este acest om, te-ai fi gîndit că acesta este cu adevărat un om temător de Dumnezeu care cu ajutorul Domnului vrea să facă o schimbare în ţară. Te-ai fi gîndit că din pricina aceasta este şi prezent la Biserică şi vrea ca şedinţa de astăzi să o înceapă cu ajutorul lui Dumnezeu.
Însă presupunerile de vis, s-au spulberat la şedinţa parlamentară organizată astăzi. Eram toţi în aşteptarea unei decizii foarte importante pentru viitorul  ţării noastre. Umăream cu “sufletul la gură”  şedinţa parlamentului care în conformitate cu legea statului, trebuia să organizeze alegerea Preşedintelui republicii Moldova. Dar afirmaţia doamnei  Maria Postoico, liderul fracţiunii PCRM, care sunt sigur ca a fost planificată din timp, a făcut ca alegerea preşedintelui să nu aibă loc. Dumneaiei a declarat:

„Astăzi e ispasul (înălţarea Domnului Iisus Hristos la ceruri .) şi nu e cazul să discutăm probleme majore pentru ţară. Propun să anunţăm o pauză şi să transferăm şedinţa Parlamentului pentru 3 iunie.”

Să fi fost frica de Dumnezeu cauza anulării şedinţei parlamentare sau lipsa  acelui vot de aur de care ei au atîta nevoie?
Este trist să vedem cum oamenii se folosesc de Numele Lui Dumnezeu pentru a comite “murdării” politice şi pentru  a prosti o naţiune întreagă.  Interesant este faptul că acelaşi partid al comuniştilor   au  persecutat creştinismul fără precedent. Astăzi fiindcă le-a fost  la mînă, s-au făcut cu toţii “credincioşi” şi temători de Dumnezeu. Dar ei au uitat că Dumnezeu a spus:

7 Să nu iei în deşert Numele Domnului, Dumnezeului tău; căci Domnul nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deşert Numele Lui. (Exodul 20:7)

Dumnezeu să aibă milă de poporul nostru şi El să mustre şi să cerceteze pe toţi cei care se joacă cu numele de creştin.