WordPress.com oferă gratuit o opţiune pe care am găsit-o a fi foarte interesantă şi pe care o poţi folosi pe blogul tău, “Cheat”. Instalînd un cheat pe blogul tău, vizitatorii vor putea în direct să-ţi adreseze intrebările  care îi frămîntă.

Voi prezenta  pas cu pas cum poţi instala cheatul pe blogul tău.

Pasul 1

Întră pe Dashboard-ul blogului tău. Adică pagina de administrare unde are acces doar administratorulu blogului. 

Pasul 2

După ce ai introdus ID-ul tău şi parola, şi ai intrat pe pagina administratorului, vezi în partea stîngă opţiunea “Apearence”, şi fă click pe ea. Vezi imaginea de mai jos:

Picture 2

Vezi în partea stingă de jos “Apearence” scris cu roşu. Fă click pe ea şi va apărea următoarea imagine:
Pasul 3:

Picture 3 La mijloc vezi scris cu roşu “Widgets” fă click pe acastă opţiune, si se va deschide o altă fereastră asemănătoare cu aceasta:
Pasul 4:

Picture 4

Selectează optiunea “Meebo”. Fă click pe Add. Optiunea aceasta va fi adăugată în partea dreaptă in lista celorlalte “widgets”. Caut-o în acestă lista şi fă click pe “Edit”. Se va deschide sub ea o fereastră micuţă care va arăta cam aşa:
Pasul 5:

Picture 6 
Ţi se va cere să introduci codul. De aceea acolo ai opţiunea scrisă în albastru “go get some HTML code” Fă click pe această opţiune. Se va deschide o altă fereastră asemănătoare cu aceasta:
Pasul 6:

Picture 7

Introdu în fereastra de mai sus toată informaţia cerută şi urmează toţi cei 3 paşi de înregistrare. La sfîrşitul înregistrării vei primi un code HTML. Pe care va trebui să-l copii şi să-l inserezi în pagina de pe blogul tău unde ţi-a fost cerut codul. Vezi penultima imagine de mai sus. După ce inserezi codul, fă click pe “Done”. Apoi mai jos tot pe acelaşi rînd fă click pe “Save Updates” . Cheatul va fi deja prezent pe blogul tău. Dar pentru ca să fii disponibil să primeşti şi să trimiţi mesaje va trebui să intri pe www.meebo.com şi să te conectezi la acountul tău. După aceea vei fi conectat şi disponibil pentru vizitatorii tăi.

Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Reclame